Despre Civitas '99 / Functionare    

Main

Pagina Principala

Institutii Civitas '99

 

 

Adunarea Generala
Forul suprem de decizie in cadrul asociatiei este Adunarea Generala a membrilor, care se intruneste o data pe an, de regula in luna august.

Consiliul (Board-ul asociatiei)
Consiliul este forul executiv care conduce asociatia in mod permanent. El este condus de Presedintele Civitas 99.
Consiliul functioneaza cu 5 pozitii: Presedinte, Coordonator Cercetare, Coordonator Dezbateri, Coordonator Marketing, Coordonator Resurse Umane, mandatul persoanelor care ocupa aceste functii avand durata de 1 an.

Planificarea strategica anuala si alegerile
Incepand din 2000 s-a implementat un sistem de planificare strategica care se desfasoara anual. La aceasta intalnire a membrilor asociatiei sunt puse in discutie directiile de dezvoltare pentru urmatorii ani ai Civitas 99, prioritatile care trebuie urmarite in Planul Strategic pentru urmatorul an si sunt corectate si actualizate directiile majore stabilite in anii anteriori. In acest punct sunt importante toate opiniile venite din partea oricarui membru al Asociatiei sau al Retelei.

Incepand cu 2001, momentul planificarii coincide cu momentul alegerii unui nou Consiliu si al unui nou Presedinte al Civitas 99. Astfel, noua echipa de conducere preia un plan de dezvoltare al asociatiei pe termen de un de zile si pe termen lung, realizat in colaborare cu echipa anterioara de conducere.

Membership
Calitatea de membru in Civitas 99 se obtine sau se pierde prin decizia Consiliului sau a Adunarii Generale.
Prin primirea calitatii de membru o persoana obtine dreptul de a vota in cadrul Adunarii Generale a asociatiei si de a fi ales in functiile de conducere ale asociatiei (Presedinte sau membru in Board).

Criteriile generale de selectie ale celor care devin membri in asociatie se refera la intensitatea si calitatea implicarii lor voluntare in activitatea Civitas 99.
Un element important in selectia noilor membrii este capacitatea acestora de a contribui la dezvoltarea asociatiei prin impartasirea scopurilor pe termen lung ale Civitas 99 si prin capacitatea lor de a aduce noutate si claritate ideilor fundamentale ale asociatiei.

Aceste persoane sunt alese dintre colaboratorii permanenti ai asociatiei.
Din 2001 principala baza de selectie pentru membrii asociatiei a devenit Reteaua Civitas 99.
Trebuie retinut ca a fi membru in Retea nu este acelasi lucru cu a fi membru in Civitas 99. Bineinteles insa ca membrii asociatiei fac parte si din Retea.Membrii Asociatiei Civitas '99 in 2006

Cristian Andrei
Florin Baciu
Alexandru Balas
Irina Beleca
Irina Bota
Ionut Butoi
Alexandra Caraciobanu
Alina Cibea
Valentin Filip
Ionela Ghimici
Mihaela Ghimici
Mihaela Ghinescu
Andrei Ilas
Iuliana Leferman
Oana Logofatu
Catalina Mesesan
Marian Muhulet
Adrian Nae
Andrei Pop
Mihaela Pop
Ioan Tanase
Manuela Tudosia
George Visan
Andrei Cristian Vlad
Dan Vlaicu
Andreea Zamfira